Imprimă această pagină
Joi, 07 Februarie 2019 00:00

Incidente la obiectele industriale periculoase

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incidente la obiectele industriale periculoase 

Pe parcursul anului 2018 în zona de deservire a SRL „Bălți-Gaz“ au fost înregistrate 12 incidente la obiectele industriale periculoase: 5 incidente din cauza efectelor naturale - condițiilor climaterice, 3 incidente din cauza persoanelor juridice și 4 incidente din cauza persoanelor fizice.

Majoritatea incidentelor au avut loc din cauza efectuării de către persoanele fizice a lucrărilor de terasament fără autorizare, precum și nerespectării de către conducătorii întreprinderilor şi firmelor a cerinţelor ce ţin de respectarea regulilor la efectuarea lucrărilor de terasament.

Comisia specializată a analizat toate incidentele, au fost  întocmite procesele verbale de cercetare tehnică a incidentelor la obiectele industriale periculoase, au fost luate măsuri pentru a aborda cauzele, care au dus la incidente și au fost studiate propuneri pentru a preveni apariția lor în viitor. Ca urmare au fost îndeplinite lucrări de reparații pentru a restabili alimentarea cu gaze a consumatorilor.

Pentru persoanele vinovate de producerea incidentelor au fost luate măsuri în conformitate cu cerințele legislației Republicii Moldova în vigoare.

Citit 396 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 08:18
Bălţi-Gaz

Articole recente - Bălţi-Gaz

Login pentru a posta comentarii