Imprimă această pagină
Joi, 12 Septembrie 2019 00:00

Mesajul de felicitare al Președintelui Consiliului de Administrație SA ,,Moldovagaz”

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stimaţi colegi,

Cu prilejul celei de-a 70-a aniversări de la fondarea întreprinderii SRL,,Bălți-gaz”, am onoarea şi deosebita plăcere să Vă adresez din numele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz” și al meu personal cele mai sincere și cordiale felicitări!

În aceşti ani a fost parcurs un drum lung. A fost o perioadă de formare şi dezvoltare a întreprinderii, cu multiple încercări, speranţe şi realizări.

Fără îndoială că, atât succesele întreprinderii, cât şi îndeplinirea sarcinilor sunt asigurate de oamenii, care lucrează aici, de munca zilnică minuţioasă, de îndemânarea lor, precum şi de gradul mare de responsabilitate.

Aș vrea să aduc mulțumiri tuturor celor, care pe parcursul anilor au pus umărul la formarea şi consolidarea ei, au participat nemijlocit şi s-au implicat necondiţionat în crearea unei imagini pozitive a întreprinderii la stabilirea relaţiilor cu consumatorii, bazate pe profesionalism şi încredere reciprocă, atitudine corectă, obiectivă şi prietenoasă.

Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima înalta considerație pentru devotamentul și contribuția deosebită adusă de către Dumneavoastră la dezvoltarea întreprinderii, atitudinea conştiincioasă şi profesionalismul manifestat pe parcursul anilor.

Mult succes în activitatea de zi cu zi, sănătate și realizări remarcabile în munca desfășurată!

Cu respect,

Președintele
Consiliului de Administraţie Vadim CEBAN

Citit 306 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2019 05:08
Bălţi-Gaz

Articole recente - Bălţi-Gaz

Login pentru a posta comentarii