Joi, 27 Iunie 2013 00:00

Bălți-Gaz astăzi

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Compania "Bălți-Gaz" SRL face parte din întreprinderea moldo-rusă "Moldovagaz" SA şi are o experienţă de peste 65 ani în domeniul distribuţiei gazelor naturale. Misiunea companiei este deservirea gazoductelor şi exploatarea utilajului de gaze.

                                                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

La ora actuală întreprinderea exploatează mai mult decât 1780 km de gazoducte, are 39 de puncte principale de reglare a presiunii gazelor şi alte accesorii, care formează sistemul de transport al gazelor și care alimentează cu gaz natural economia naţională şi locuitorii din zona de deservire " Bălți-Gaz".

SRL "Bălți-Gaz" include:

  •  Filiala "Bălți-Gaz";
  •  Filiala "Rîșcani-Gaz";
  •  Filiala "Glodeni-Gaz";
  •  Filiala "Sîngerei-Gaz";
  •  Filiala "Fălești-Gaz".

Din momentul fondării sale,"Bălţi-Gaz" a pus accentul pe eficienţă şi calitate în raport cu consumatorii săi. Compania mizează şi în continuare pe o cooperarea constructivă cu cei peste 59 de mii consumatori din zona de deservire şi nemijlocit 39,6 de mii în municipiul Bălţi.

                                                                                                                                                                                                                                                     

Pentru lucrările de localizare şi lichidare a situaţiilor de avariere e gata la orice oră de zi sau noapte Serviciul Intervenţie Gaze (SIG) care are grijă de siguranţa deservirii cu gaze a consumatorului, pregătirea permanentă pentru localizarea şi lichidarea avariilor posibile.

În acest scop, Serviciu Intervenție Gaze (SIG) este asigurat cu maşini noi, echipate conform cerinţelor Regulilor de securitate în ramura gaze. Lucrătorii SIG, regulat petrec ore de training pentru localizarea şi lichidarea avariilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

O sarcină importantă în exploatarea conductelor de gaze este protecția acestora de coroziune. Aceasta se rezolva prin instalarea staţiilor de protecţie catodică, numărul cărora este de 83. La ziua de azi, în locul conductelor din oţel, se utilizează conducte de gaz din polietilenă. Acest gen de conducte sunt în siguranţă faţă de coroziune şi ca regulă, slujesc mai mult timp decît cele precedente.

În scopul îmbunătăţirii evidenţei gazului, se instalează contoare de gaz casnice pentru populaţie, şi noduri de evidenţă calitative pentru consumatorii industriali. Pentru verificarea contoarelor de gaze casnice, pe teritoriul întreprinderii există un Laborator special, echipat cu inventarul necesar.

                                                                                                                                                                                                                                                           

Toate aceste activități sunt îndeplinite cu succes de angajaţi calificați. SRL "Bălţi-Gaz" se mândreşte cu echipa pe care o deţine. În număr de 475 de persoane, lucrătorii întreprinderii sunt mereu dornici de a face tot ceea, ce este necesar pentru ca fiecare consumator să fie mulțumit de serviciile prestate.

SRL „Bălți-Gaz“ deţine un Centru Practic de Instruire de ultimă generaţie, unde colaboratorii întreprinderii pot să efectueze încercări oricând doresc.

ci

Profesionalismul, inventivitatea, promptitudinea, responsabilitatea și amabilitatea sînt calitățile care asigură succesele companiei și desigur, comunicarea eficientă cu consumatorii. Membrii echipei "Bălți-Gaz" spun că succesul lor este determinat de către consumatori, care le-au oferit încredere și i-au motivat să fie cei mai buni.

                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru viitor, "Bălţi-Gaz" are planuri mari şi anume, ţinteşte să devină o societate competitivă la nivel european. În acest sens, în cadrul companiei au fost deja implementate standardele internaţionale: OHSAS 18001:2008 Sistem de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale şi SR EN ISO 14001:2005 Sistem de Management de Mediu.

SRL "Bălţi-Gaz" este o companie orientată spre oameni, căci ne desfăşurăm activitatea în regimul grijii continue pentru consumator!

Citit 2948 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 10:57
Mai multe din această categorie: « Istoria companiei Investiții »
Login pentru a posta comentarii

Telefon de încredere

Nr tel. de încredere 
/0231/ 2-79-30

Centrul relații cu consumatorii

Referitor la întrebările apărute apelaţi "Centrul relații cu consumatorii":


m.Bălți, str.Sf.Nicolae, 43, tel:0231 52130
or.Rîșcani, str.31 August,38A, tel:0256 23881
or.Glodeni, str.Tricolorului, 10, tel:0249 23274
or.Fălești, str.Al.cel Bun, 21A, tel:0259 49001
or.Sîngerei, str.Buianov, 6, tel:0262 92404

Serviciu intervenţii gaze

Dacă simţiţi miros de gaze, apelaţi 904

Tariful curent

Pînă la 30m3 -4 705         fără TVA

Peste 30м3 - 4 895                                      fără TVA